Städa badrummet

Badrummet mår bra av att städas ungefär en gång per vecka, eller oftare, resonerar jag. Och det är viktigt att alla lär sig hur man gör någon gång. Varför inte så snart man når och klarar av att börja?

Så vi har hållit på ett tag med detta, men jag får fortfarande rycka in och förklara olika saker om olika rengöringsmedel och verktyg och vad man ska tänka på. Vi roterar vem som gör vad så alla får träna på alla uppgifter.

Äldsta skrubbade badkaret och handfatet och torkade av spegeln.

Andra fick skrubba toaletten.

Jag tvättade badrumsmattorna och resten av handdukarna. Och skrubbade röret med en gammal tandborste jag hittade i skåpet. Och tog ut soporna. Golvet får jag ta imorgon, eller så anlitar jag något av barnen. Väggarna kunde också skrubbas. Vad bra, då får de varsin uppgift!

Vi upptäckte att det finns en läcka i röret så jag ska rapportera detta och se till att det fixas innan vi ställer in några rengöringsmedel i skåpet under handfatet igen. Eftersom vi har en bebis som börjar röra på sig mer och mer kanske det ändå var läge att flytta upp dem till en högre hylla…

Jag jobbade som städare när jag gick i gymnasiet. Det är ett bra jobb, om än slitigt, men kräver inte så mycket utbildning så det passade mig då. Vilken glädje det är att ha rent i badrummet!IMG_20160722_192544

Toalettborsten fick äntligen bytas mot en ny.

Vad gör ni för att se till att badrummet är rent?

Annonser
Det här inlägget postades i Städning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s